06 - 48 42 93 21 info@huisvoorhelderheid.nl

Fotografie en beeldtaal

Ik houd erg van beelden en van afbeeldingen. In het werk gebruik ik graag beeldtaal, schema’s en foto’s om informatie te ordenen en over te dragen. Privé mag ik graag fotograferen, soms lukt het om iets fotograferen dat

mij raakt of boeit. Soms is een foto ook gewoon ‘mooi’ –  ik kan daar erg van genieten. Op dit deel van de website toon ik wat van mijn foto’s, ik heb ze geordend rondom drie thema’s.

Mensen

Het eerste thema is mensen: thuis, op het werk en op vakantie: wie zijn ze, hoe tonen ze zich, wat spreekt er uit hun verschijning? Het grappige is dat bij het fotograferen van mensen eigenlijk hetzelfde belangrijk is als bij coaching en organisatieadvies: goed kijken, de tijd nemen en echte aandacht voor de essentie van wat zich toont.

 

 

 

 

 

 

 

Drive-by shooting 

Het tweede thema noem ik drive-by shooting: regelmatig kom ik in het voorbijgaan zaken tegen die mooi zijn om vast te leggen of bijzonder om te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Industrie

Als laatste industriële gebouwen. Ik heb inmiddels al heel wat dagen rondgereden op industrieterreinen op zoek naar ‘iets’ wat mij aansprak qua vorm, kleur, sfeer of uitstraling

 

 

 

 

 

 

 

Meer fotografie

Verder praten over fotografie? Of misschien heb je wel een vraag of een verzoek? Je kunt altijd contact opnemen via deze link.