06 - 48 42 93 21 info@huisvoorhelderheid.nl

Waardering van klanten en opdrachtgevers

Ben ik nou een goeie om contact mee op te nemen als je een vraag hebt op het gebied van coaching of organisatieadvies? Och, er zijn een aantal dingen waar ik echt goed in ben, er zijn genoeg onderwerpen waar ik me goed mee red, maar er zijn ook thema’s waar je beter iemand anders voor kunt vragen.

Om je een idee te geven van wat ik in mijn mars heb citeer ik hieronder een aantal klanten. Je bent welkom om contact op te nemen om te kijken of ik jou of je organisatie ook goed verder kan helpen.

Coaching

“Chris is een rustige en weloverwogen coach die op een warme maar nuchtere wijze je kan confronteren met tegenstrijdigheden in wat je zegt en wat je doet. Persoonlijk heb ik zijn inbreng meer dan op prijs gesteld en hij heeft zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke effectiviteit in privé- en in werksituaties.”

Jan

“Ik ben bij Chris een coachingstraject begonnen omdat ik mezelf weer wou vinden: Waar liggen mijn kwaliteiten, wat vind ik leuk, waar ben ik goed in en van daaruit kijken naar hoe ik de kwaliteiten kan inzetten binnen mijn taken in het werk. Hoe krijg ik weer energie! Ik ben tevreden en positief over de resultaten. Ik vond het heerlijk om naar onze gesprekken te gaan. Ik werd begrepen, kon alles zeggen. Mezelf zijn! Ik heb van de coaching geleerd dat ik er toe doe als mens! De opdracht om aan tien verschillende bekenden te vragen welke kwaliteiten ik allemaal heb heeft mij heel positief verrast. Hun antwoorden gaven mij veel vertrouwen, als persoon, maar ook zeker als collega.”

Regina

“Ik heb mijn coachtraject heel verhelderend gevonden, ik ben er heel tevreden over omdat ik er gelijk al veel baat bij heb. Ik merk dat ik nu door de coaching eerder herken wanneer iemand praat vanuit zijn gevoel en dat het dan geen zin heeft om zelf vanuit mijn verstand te blijven redeneren,  Ik begrijp nu dat je zo niet op hetzelfde level zult praten en dat ik zo niet het effect krijg dat ik graag wil, namelijk goed samenwerken.”

Lilian

Organisatieadvies

“Chris is een allround organisatieadviseur en partner voor bestuur en management. Hij kan goed schakelen tussen strategisch en operationeel niveau en weet wat er op de werkvloer speelt. Vanuit zijn veranderkundige en bedrijfskundige expertise leerde ik hem in veel turbulenties kennen als iemand die door anders leren kijken en denken mensen steeds weer energie en motivatie geeft en bruggen weet te slaan. Chris is in hart en nieren een (waardegedreven) professional die ook graag bereid is om de leidende rol te pakken.”

Extern projectleider ministerie Veiligheid en justitie – opdrachtgever

“Chris heeft binnen het College voor Gezondheidszorg van het ROC van Twente vormgegeven aan het project “Verbeteren door Verbinden”. Het project had als doel de inhoud en organisatie van de beroepspraktijk-vorming te analyseren en verbeteren. Ondanks dat (of misschien wel dankzij) het onderwijs voor Chris een nieuwe sector was heeft hij zich in korte tijd een beeld gevormd van de processen en de cultuur binnen het onderwijs. Hij heeft op een professionele, gestructureerde wijze het project vorm gegeven. Resultaat zijn praktische aanbevelingen, maar ook een plan hoe de organisatie te wijzigen waardoor in de toekomst wij verder kunnen met de BPV. Chris is verbindend met humor, creatief en resultaatgericht. Dat maakt het prettig samenwerken met hem.”

Directeur ROC – opdrachtgever

“Chris is een open creatieve en verbindende senior adviseur en projectmanager met een heldere positief en constructief kritische houding. Daarbij is hij eigenzinnig, resultaatgericht, communicatief vaardig en staat graag met de voeten in de klei. Bovendien is het gewoon een prettig mens die zeer deskundig in zijn werk is.”

Directeur forensische kliniek ministerie Veiligheid en justitie – opdrachtgever