06 - 48 42 93 21 info@huisvoorhelderheid.nl

Organisatieadvies

Huis voor Helderheid heb ik opgericht om een degelijke, professionele basis te leggen voor mijn zelfstandige coachactiviteiten. Deze interesse neemt niet weg dat ik nog een tweede grote interesse heb op werkgebied: organisaties goed inrichten en ontwikkelen.

Mijn interesse is verweven met mijn loopbaan: inmiddels heb ik meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het ontwikkelen en verbeteren van organisaties. Sinds 2009 ben ik lid van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs. Ik ben door de orde opgenomen in het register van gecertificeerde organisatieadviseurs (‘CMC’).

Organisatievraagstukken hebben ook nu nog mijn grote interesse: Wat is in essentie de meerwaarde van een organisatie? Voor welke opgaven wordt zij gesteld? Wat betekent dit voor de koers en de inrichting van de organisatie? Hoe zorg je dat alle medewerkers op een goede manier zijn aangesloten bij veranderingen en bereid zijn om hun bijdrage hierin te leveren?

Dit zijn vragen die mij altijd boeien. Ik ben goed in staat om met een heldere analyse tot de kern te komen, ben zeer ervaren in projectmatig verbeteren en pak graag aan om gekozen verbeteringen voor elkaar te krijgen.

Je bent altijd welkom om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek over een organisatievraagstuk. Wat meer achtergronden over mijn loopbaan en opleidingen vind je hier.